DET HÄR GÖR VI

Highland PR hjälper företag och personer att öka synlighet och nå framgång i affärerna genom en förbättrad kommunikation med omvärlden. Vi är en liten PR-byrå som arbetar med ett stort engagemang och driv för att nå uppsatta mål tillsammans med varje kund. Vi arbetar i nätverk och sätter ihop bäst möjliga team för just ditt uppdrag.

Vi arbetar med ett brett spektra av kommunikationstjänster, som kommunikationsrådgivning, press office/medierelationer, företagskommunikation, internkommunikation, varumärkesprofilering, medieträning, krishantering och textproduktion, men även projektledning och lanseringsevenemang,

Branscher

Vi arbetar med ett brett spektra av kommunikationstjänster inom olika branscher

Sport & friluftsliv

Sport & friluftsliv

Vi har arbetat med ett stort antal kunder inom sport och friluftsliv, såsom Thule, Fjällräven, Tierra, Lundhags, Silva med flera. 

Mat

Mat

Vi arbetar med kunder inom mat och dryck, och exempel på kunder har varit Loka Brunn, Grythyttans Gästgivaregård, lansering av böcker från Tina Nordström, Mathias Dahlgren, Paul Svensson med flera.

IT & teknik

IT & teknik

Vi har en lång erfarenhet av att arbeta med kunder inom IT och teknik, såsom Microsoft och InfoSolutions.

Hälsa

Hälsa

Vi arbetar med kunder inom hälsa, spa och välmående. Bla med frågor som rör sömn, träning och kostrådgivning. 

Förlags-PR & böcker

Förlags-PR & böcker

Vi arbetar med projektledning och boklanseringar för bland annat Bonnier Fakta, Bokförlaget Forum, Romanus & Selling och The Book Affair.

Barnprodukter

Barnprodukter

Vi har arbetat med många barnproduktsföretag, såsom Isbjörn of Sweden, Kronan, Thule och Superfit barnskor.